درختکاری بدون آبیاری می‌تواند برای همه جالب باشد، مخصوصاً در 3 ماه

درختکاری بدون آبیاری می‌تواند برای همه جالب باشد، مخصوصاً در 3 ماه

درختکاری بدون آبیاری می‌تواند برای همه جالب باشد، مخصوصاً در 3 ماه

Blog Article

بی توجهی به بحران ناترازی برق و انرژی در شورای شهر تهران

گونه های درختان مناسب برای درختکاری بدون آبیاری……………………….. ۳۹

اصول کاشت ………………………………………………………………………………….. ۷۶

گاریدو: فقط عینکم شبیه برانکو است/ دوست دارم در پایان بازی با سپاهان احساس غرور کنیم

کتاب به لیمو؛ معطر و دلنشین نوشته‌ی اسماعیل پورکاظم، مصارف دارویی، غذایی، ترکیبات شیمیایی، اکولوژی و بسیاری دیگر از موارد گیاه پرخاصیت به لیمو را به طور کامل همراه با تصاویر شرح می‌دهد.

با کلیک بر روی اشتراک در بخش زیر تازه ترین کتاب ها و مقالات سایت را در ایمیل تان دریافت کنید

یک پلیمر جدید تغییر شکل دهنده با کاربردهای فراوان ساخته شد

پزشکیان: اگر خودم را برندارند، فیلترینگ را برمی دارم!

در کشورهای مختلف دنیا، یکی از روزهای اواخر زمستان یا اوایل بهار به‌عنوان روز درختکاری انتخاب شده است. در تقویم رسمی کشورمان نیز این روز مصادف با پانزدهم اسفندماه و آغاز هفته منابع طبیعی است.

تکنیک های آماده سازی خاک ها …………………………………………………….. ۴۳

پیشنهاد سردبیر «مردم» در پویش دو درجه کمتر آیین ملی تکریم مادران و همسران شهدا مرور روزنامه‌های ۲۵ آذر ۱۴۰۳ مردم از «آلودگی هوا» می‌گویند پربازدیدها برنامه روزانه قطعی برق در مشهد اعلام شد بارش برف در خراسان رضوی آغاز شد هزارو ۷۰۰ داوطلب برای ورود به دانشگاه‌های افسری در مشهد رقابت کردند مدیرکل راهداری خراسان رضوی: سفرهای غیرضروری در روزهای شنبه و یکشنبه را لغو کنید برف سنگین در راه خراسان رضوی/ دستگاههای بحران‌مدار به صف شدند بارش برف در خراسان رضوی ادامه دارد هشدار خود مراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد مشهد در آماده‌باش یخبندان باران و برف در راه است/ خراسان‌رضوی یخ می‌زند فرماندار مشهد: همه مدیران در آماده‌باش هستند/ check here اطلاع‌رسانی قطعی گاز و برق +فیلم وب گردی

آیا رشد درختان بدون آبیاری امکانپذیر است؟………………………………………. ۱۰

علاوه بر این اقدامات، (همان طور که در بخش قبلی این مقاله گفتم) انتخاب #گونه_های_درختی #مقاوم_به_خشکی بسیار مهم است. کاشت درختانی که با شرایط خشک سازگار هستند می تواند شانس بقای آنها را بدون آبیاری به میزان قابل توجهی افزایش دهد. تجربه ها و مشاهدات و تحقیقات من در ایران بخصوص در جنوب ایران نشان می دهد که گونه هایی مانند #اقاقیا، #کهور، #گز و بید بیابانی (#گون) دارای سیستم #ریشه_عمیقی هستند که می توانند به آب #ذخیره شده در عمق بیشتری در خاک دسترسی داشته باشند و در محیط های خشک آنها را انعطاف پذیر می کند. با ترکیب این روشهای #برداشت و #حفظ_آب_طبیعی، میتوان #اراضی_خشک را #بدون_اتکا_به_آبیاری بهطور پایدار احیا کرد. نکته کلیدی در #به_حداکثر_رساندن استفاده از #منابع_آبی موجود و ایجاد محیطی است که از #رشد و #بقای #درختان در #شرایط_چالش_برانگیز #حمایت کند. با #برنامه_ریزی و #اجرای دقیق، #هنر_کاشت_درخت #بدون_آبیاری می توان دگرگونی های قابل توجهی را در #مناظر #خشک، #تقویت_تنوع_زیستی و #ارتقای #انعطاف پذیری #اکولوژیکی ایجاد کند. ادامه مقاله در لینک زیر:

دانلود کتاب

Report this page